Lidmaatschap info

We verwelkomen je graag als nieuw lid!

Gratis kennismaken & gratis proefles

Ben je nog geen lid maar heb je interesse? Kom dan vrijblijvend kennis maken met onze gezellige vereniging. Er zijn diverse mogelijkheden. 
Kom samen met de andere leden een aantal maal gratis tennissen tijdens de "hussel" avond. Dit is elke maandagavond vanaf 19:30 uur. Ook tennissen op een ander moment is natuurlijk mogelijk.

Voor de kinderen is er een mini-baantje en een tennismuur. Een keer meekijken of meedoen met de tennisles kan natuurlijk ook. Of kom gewoon een balletje overslaan met je maatje.

Draag wel sportkleding en sportschoenen. Voor een tennisracket zorgen wij.

Ook het volgen van een gratis tennisles is mogeijk.

Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar [email protected] of kom eens kijken bij WTC tijdens een van onze activiteiten. 

 

Soorten lidmaatschap en contributie 2020

  inschrijfdatum
Leeftijd jan t/m juni juli t/m sep okt t/m dec
juniorlid, tot 12 jaar gratis gratis gratis
tienerlid, 12 t/m 17 jaar gratis gratis gratis
jong-seniorlid, 18 t/m 22 jaar  €25,- €15,- €5,-
seniorlid, vanaf 23 jaar €133,50*  €75,-* €35,-
ondersteunende leden (tientjesleden) €10,- €10,- €10,-

Bovenstaande bedragen zijn jaarbedragen. 

* Middels een draaien van kantinediensten kan een korting op de contributie worden verkregen (zie punt 8 van de aanvullende informatie).

 

Voorwaarden:

 1. Leeftijd betreft de leeftijd zoals in het lopende kalenderjaar wordt bereikt.
 2. Een lidmaatschap bij WTC wordt altijd aangegaan voor het (resterende) kalenderjaar: van datum start lidmaatschap tot en met 31 december. Er is geen mogelijkheid tot restitutie.
 3. Afmeldingen dienen voor 1 december van het lopende kalenderjaar te geschieden.
 4. Ieder lid van WTC, m.u.v. ondersteunende leden, wordt automatisch lid van de KNLTB en ontvangt een KNLTB tennispas.
 5. Leden kunnen vrij tennissen op de tennisbanen tijdens de daarvoor gereserveerde tijden en deelnemen aan verenigingsactiviteiten en KNLTB competities.
 6. Nieuwe leden tennissen de 1e maand gratis, er kan per lid slechts éénmaal van deze aanbieding gebruik worden gemaakt.
 7. Alle contributiebedragen zijn exclusief eventuele competitiebijdrage, tenzij hier aparte afspraken voor zijn gemaakt (bijvoorbeeld subsidie jeugdteams).
 8. Seniorleden kunnen (vrijwillige deelname) een korting op hun contributie verdienen door het uitvoeren van kantinediensten. Per kantinedienst wordt aan het einde van het jaar een bedrag van €17,50 teruggestort. Een kantinedienst bestaat uit het draaien van een bardienst incl. schoonmaakwerkzaamheden.
 9. Inning van de contributie vindt plaats via automatische incasso.
 10. Voor het volgen van tennisles is een volwaardig lidmaatschap bij WTC verplicht.
 11. De contributiebedragen worden op basis van een jaarlijks op te maken
  begroting op voorstel van het bestuur door de ALV vastgesteld.
 12. Indien door blessure, zwangerschap, permanente verhuizing of langdurig verblijf in het buitenland, ziekte en/of overlijden een lid gedurende minimaal een halfjaar niet in staat is om te tennissen, zal een evenredig gedeelte van het in rekening gebrachte contributiebedrag gerestitueerd worden, onder aftrek van het bedrag dat in dat jaar aan de KNLTB is afgedragen.
 13. Ondersteunende leden hebben geen speelrecht.

 

Inschrijven
Aanmelden gaat eenvoudig met het digitale formulier op deze website (knop rechtsboven 'Lid worden'). Vul je gegevens in en upload een pasfoto. Wij nemen telefonisch contact met je op om je wegwijs te maken binnen de club. Denk hierbij aan:

 • Wat voor mogelijkheden zijn er om lessen te nemen?
 • Hoe moet ik een baan reserveren?
 • Wanneer zijn er activiteiten?
 • Hoe kan ik meedoen aan competitie?
 • Hoe werkt de verlichting?
 • etc...

Vul je liever een papieren formulier in, geen probleem. Je kunt ook lid worden door het aanmeldformulier in te vullen en af te geven bij WTC op Eikewal 11 te Westerhoven of inscannen en mailen naar de ledenadministratie via [email protected]

 

Afmelden

Afmelden als lid is alleen mogelijk per einde van het betreffende kalenderjaar en wel vóór 1 december door het sturen van een e-mail naar [email protected] voorzien van uw gegevens. Afmeldingen ontvangen na 1 december gaan pas in op 1 januari na aanvang van het nieuwe kalenderjaar en in dat geval is men de volledige contributie over het aankomende kalenderjaar nog verschuldigd.

Let op: Indien u uw kind of uzelf afmeldt voor de tennisles, is dit niet automatisch een opzegging van het lidmaatschap. U dient in dat geval ook het afmeldingsformulier in te vullen.

 

Mocht je nog meer vragen hebben kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected]