Ook volwassenen mogen weer de baan op

11 mei 2020


Uiteraard onder bepaalde voorwaarden. 

Vrij spelen door volwassenen van 19 jaar en ouder met 2 spelers per baan is toegestaan en uitsluitend door vooraf digitaal een baan te reserveren. We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Kom niet te vroeg en verlaat na het tennissen meteen het sportpark.

Reserveer via de KNLTB Clubapp of website. Geen inlog of vragen? Neem contact op met Freek van der Kroon 06 1209 2011

Dubbelen mag onder de voorwaarden dat een koppel lid is van hetzelfde gezin. Husselen is voorlopig tot 1 juni nog niet toegestaan.

Trainingen voor volwassenen met maximaal 4 spelers per baan, de trainer houdt toezicht op het naleven van de richtlijnen. De resterende wintertrainingen worden z.s.m. ingehaald. Tennisschool Gijs zal dit verder in gang zetten en iedereen informeren. 

De zomertraining start aansluitend. De aanmeldingstermijn is inmiddels al verstreken. Wil je toch deelnemen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]

 
 Alle officiële KNLTB toernooien tot en met 14 juni zijn geannuleerd. In de loop van volgende week volgt meer informatie over de toernooien tot 1 september.  

Kantine en kleedkamers blijven voorlopig gesloten

 

Lees hier meer over het Protocol Verantwoord Sporten, dat is getoetst en goedgekeurd door het Ministerie van VWS en het RIVM.

Nieuwscategorieën